Wat houdt Eerste Hypnohulp Bij Echtscheiding in?

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis. Vaak wordt je als scheidende overspoeld door allerlei gevoelens zoals; woede, verdriet, verlatenheid, onbegrip, onmacht, eenzaamheid, onrechtvaardigheid, paniek, verslagenheid en ga zo maar door.

Dit gebeurt op een moment waarop de steun en troost van uw partner is weggevallen, de eigen omgeving niet altijd weet hoe te reageren en wellicht uw vrienden en kennissenkring door de scheiding is veranderd.

Juist in deze periode wordt er van u verwacht dat u beslissingen neemt die gevolgen hebben voor de toekomst. U wordt geacht die besluiten als verstandige volwassene te nemen. Uit eigen ervaring weet ik dat het in die emotionele achtbaan soms moeilijk is om redelijk en verstandig te blijven. Men is in dergelijke situaties niet altijd even goed in staat gevoel en verstand te onderscheiden.

Bij Eerste Hypnohulp Bij Echtscheiding zult u individueel uw gevoelens en emoties kunnen uiten en zullen deze inzichtelijk worden. Er is aandacht voor verwerken en loslaten van de gebeurtenissen rond de scheiding en alles wat daarmee te maken heeft (of blijkt te hebben). De sessies zullen onder andere bestaan uit trance werk, gesprekken en NLP.


Wat houdt Hypnotherapie en
psychosociale begeleiding in?
Voor wie
Wie ben ik
Werkwijze/visie
Specialisatie:
- Echtscheiding
- Hoogbegaafdheid/hooggevoeligheid
Contact

© Maaike Buurman | © Design bij Lijnwerk 2009